Новини

Отзиви на участници по проекта

Отзиви на участници по проекта

Елица Димитрова

Вдъхновяващ проект с утвърдени и новоизгряващи таланти. Благодаря сърдечно на Миглена Иванова за поканата да участвам в него.

Миглена Иванова-майка на участничката в проекта Полина Илиева 

Проектът “ Дървото на доброто“ е една прекрасна инициатива на фондация “ Слънчеви пътеки“, която дава възможност да бъдат представени млади таланти, изявяващи се в различните области на културата и изкуството.

Бих искала да изкажа своята благодарност към инж. Миглена Китанова Иванова – Управител на фондацията и Ръководител на проекта, за проявения интерес към дъщеря ми- Полина Илиева!

Поли смята, че “ Стаята на доброто“ помага на хората да бъдат по-добри и съпричастни към човешките съдби.

Анна Камбурова-майка на Деница-Ивана Камбурова

С най-добри пожелания на екипа на фондация“Слънчеви пътеки“ за тяхната многообразна дейност в проекта“Дървото на доброто“. Благодаря за възможността Деница да участва с рисунки и песни, които носят в себе си добри послания.

Марио Йоцов-преподавател по пиано

Искрено благодаря на Миглена Китанова Иванова и на екипа от фондация „Слънчеви пътеки“ за поканата да участвам в проекта „Дървото на доброто“! Това е една прекрасна инициатива подпомагаща и обединяваща талантливи деца и младежи занимаващи се с изкуство. Творчеството и изкуството ни дават криле и ни правят по-добри, развиват въображението ни и ни учат на труд и постоянство.

Ръководството  на 59 ОУ“Васил Левски“ и НЧ“Димчо Дебелянов-1960″ изказват своята благодарност за съвместната работа по проекта „Дървото на доброто“ като партньори на фондация“Слънчеви пътеки“. И за възможността да бъдат полезни на творците, благодарение на финансовата подкрепа на  Столична община “Програма социални иновации“.

Искрено вярват да продължи доброто начинание в „Стая на доброто“. Пожелават творческо дълголетие на екипа –Миглена Иванова, Даниела Козовска и Паола Колева.

Следваща статия Обръщение
Предишна статия Представяме ви Снежанка Славова

Подобни публикации