Музика

Представяме Деница-Ивана Камбурова, изпълняваща „Шарен гердан“

Представяме Деница-Ивана Камбурова, изпълняваща „Шарен гердан“

С тази песен Деница-Ивана Камбурова печели първи места на редица международни и национални музикални конкурси и фестивали. От последният международен вокален конкурс „Angel Voice“, който се проведе дистанционно предвид обстановката в света, тя спечели първо място и беше отличена с „Laureate Junior“ за получения голям брой точки от международното жури. 

Биографична справка

Деница-Ивана Камбурова е на 10 години от София. Започва да се занимава с пеене от 2015 г. към МК „А Камертон“ при Андриана Ковачева, а от след това продължава обучението си по пеене към детска музикална школа „Развигор“ с музикален ръководител Мими Иванова.
Деница-Ивана е носител на 45 награди и отличия от международни и национални конкурси и фестивали в страната и чужбина – Молдова (Кишинев), Латвия (Рига), Италия (Майори), Беларус (Минск), от които: 1 Grand Prix, 17 първи места, 15 втори места, 5 трети места, както и различни други отличия и награди. Взима участие в редица концерти, благотворителни мероприятия и културни изяви.
Деница-Ивана посещава школа „Театър на песента“ към театрален колеж „Любен Гройс” с преподаватели Катя Иванова, Развигор Попов и Севда Каменова. Участва в трите юбилейни спектакъла „Приятели”, посветени на творчеството на Развигор Попов.
Обича да рисува, танцува и да чете книги. Изучава английски и руски език, занимава се с пиано.
Талантливото момиче е член на Клуб 2018 и Клуб 2019 на „Успелите деца на България“ към фондация „Димитър Бербатов“.

Следваща статия Представяме ,Добрите послания в нас"- екипна работа на 3 г. клас
Предишна статия Представяме Теодор Иванов на 22 г.

Подобни публикации