Слово

„Стая на доброто“ представя книгата на Марио Кръстев „Каквото горе, това и долу”,

„Стая на доброто“ представя книгата на Марио Кръстев „Каквото горе, това и долу”,

Марио Кръстев е познат на българската публика с музикалните си изяви и с авторските си песни. От малък участва в представления на Софийската опера и балет, Народния театър и „Арт театър”. Обяснимото младежко любопитство към вселенските тайни провокира интереса му към окултното знание, към изначалните езотерични принципи на човешката екзистенция. Докоснал се до силата на древното познание, Марио разкрива своя светоглед в книгата „Каквото горе, това и долу”.

 

ИСКАТЕ ЛИ да бъдете създатели на своята реалност, да преодолеете страховете и предишните си неуспехи, да използвате безграничната сила на Вселената, да живеете в хармония със себе си и с околните, да не влизате в конфликти и да живеете в мир, да се справяте успешно с всичко, с което се заемате?

Отговори на тези въпроси дава книгата на Марио Кръстев „Каквото горе, това и долу”, която разкрива една малка част от вселенските тайни, предавани от поколения на поколения, въплътени в легенди и митове, кодирани в древни писания и скрижали, но и съхранени дълбоко в човешкото подсъзнание и в онази база данни, от която черпим всичките си знания. Базирана върху Седемте Херметични принципа, книгата връща човека към изначалната му способност да бъде съзидател на своя живот.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Проектът „Дървото на доброто“ на фондация „Слънчеви пътеки“ е одобрен и финансиран от Столична програма“Социални иновации“  с Договор рег.№ ССД21-ДГ566/09.04.2021г. до 16.10.2021г. Партньори по проекта са две културни институции в столицата: 59 ОУ“Васил Левски“ и НЧ“Димчо Дебелянов-1960″.

Дигиталната платформа  „Стая на доброто“ ще  публикува   в периода / април-септември/  авторски творби, рисунки, стихотворения, песни, музика, разкази, есета, случки с добри дела. В края на всеки месец, в хода на изпълнение на проекта, ще се представя на аудиторията „Добрина на месеца“, като част от виртуалното дърво на доброто.

 

Следваща статия Представяме рисунките на Сайна от Иран – ученичка от 3–ти клас на 59 ОУ “Васил Левски“ в София
Предишна статия Представяме ви Марио Кръстев и неговото изпълнение на песента "Je suis malade"

Подобни публикации