Музика

Представяме ви песента „Сълзите ми по ранните треви“, на Георги А. Иванов

Представяме ви песента „Сълзите ми по ранните треви“, на Георги А. Иванов

„Сълзите ми по ранните треви“ – прекрасна, докосваща песен

„Прекрасна песен! Дано стигне до повече хора и да ги докосне!“ – такива коментари и оценки красивата балада „Сълзите ми по ранните треви“ по музика на Красимир Гюлмезов и стихове на младия поет и попизпълнител Георги А. Иванов. Вълнуващата песен е музикален сингъл към едноименната дебютна книга на поета – „Сълзите ми по ранните треви“ (издание на изд. „КВЦ“).

„Безкрайно съм благодарен на създателя на прекрасната мелодия и аранжимент – забележителния Красимир Гюлмезов! От дете се възхищавам на таланта и почерка му и сега съм щастлив, че имах възможността да създадем нещо, което ще остане във времето и много дълбоко в сърцето ми. Силно вярвам, че ще докоснем сърцата и на други хора!

Книгата и песента са една емоционална изповед, която таях в себе си дълго време. С един млад и талантлив екип направихме видео, което е едновременно съкровено и мащабно. Всеки даде максимума от себе си, за да стане тази моя мечта реалност.

Благодаря на момичетата, които завинаги ще останат в сърцето ми – Боряна Юлиянова и Божана Спасова. Прекрасните вокали в песента са дело на Божана, а монтажът и цветовите корекции на видеото са дело на Боряна. Благодаря на издателство КВЦ, с което успяхме да осъществим тази моя мечта – да оставя част от сърцето си в безкрайността на времето. Проектът е подкрепен от Национален фонд “Култура”, без който тази емоция щеше да остане неизказана. Надявам се, че има хора, които ще прочетат  „Сълзите ми по ранните треви” и стиховете ще оставят следа и в тях.“ – Споделя младият поет и певец.

 

Ето екипа, създал песента:

„Сълзите ми по ранните треви“

Изпълнява: Георги А. Иванов

Текст: Георги А. Иванов

Музика: Красимир Гюлмезов

Аранжимент: Красимир Гюлмезов

Продуцент: Георги А. Иванов

Вокал: Божана Спасова

Запис, смесване и мастеринг: Красимир Гюлмезов

Сингъл към книгата със стихове „Сълзите ми по ранните треви“ (изд. „КВЦ“) от Георги А. Иванов

 

С подкрепата на Национален фонд „Култура“

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Проектът „Дървото на доброто“ на фондация „Слънчеви пътеки“ е одобрен и финансиран от Столична програма“Социални иновации“  с Договор рег.№ ССД21-ДГ566/09.04.2021г. до 16.10.2021г. Партньори по проекта са две културни институции в столицата: 59 ОУ“Васил Левски“ и НЧ“Димчо Дебелянов-1960″.

Дигиталната платформа  „Стая на доброто“ ще  публикува   в периода / април-септември/  авторски творби, рисунки, стихотворения, песни, музика, разкази, есета, случки с добри дела. В края на всеки месец, в хода на изпълнение на проекта, ще се представя на аудиторията „Добрина на месеца“, като част от виртуалното дърво на доброто.

Следваща статия „Сълзите ми по ранните треви“ показва уникален талант
Предишна статия Представяме Димана Даниелова

Подобни публикации